Despre mine

Numele meu este Iulian Bulai. Am 29 ani, sunt căsătorit şi am un copil. Sunt de profesie artist cu specializare în diplomaţie culturală şi relaţii internaționale. Citește tot...

Biografie

Am avut o copilărie foarte fericită chiar dacă a fost destul de simplă. Nu ne-a lipsit niciodată nimic din casă, dar provin din generaţia celor care au copilărit la sat şi au prins tranziţia din plin. Citește tot...

Curriculum Vitae

Sunt angajatul tău și responsabilitatea mea este să te reprezint cu demnitate în Parlamentul României. Mai multe despre mine găsești în Curriculm Vitae.
Vezi CV-ul meu!

Declarații de avere și interese

Lipsa transparenței duce pe un drum cu sens unic: spre corupție. Transparența este contractul meu cu tine. Primul pas spre o societate mai sănătoasă.
Vezi declarațiile mele de avere și interese!

AGENDA ZILEI

Event Information:

 • mar
  14
  Feb
  2017

  Ședință Comisie pentru Cultură

  14:00Parlamentul României
  1.  Proiectul de Lege pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului  nr.10/2016  privind stabilirea măsurilor necesare în vederea asigurării resurselor financiare pentru achiziţionarea unui bun aparţinând patrimoniului cultural naţional mobil, clasat în categoria Tezaurul patrimoniului cultural naţional mobil (Pl-x 303/2016). Dezbateri în vederea întocmirii raportului comun cu Comisia pentru buget, finanţe şi bănci.
  2. Proiectul de Lege privind achiziţionarea imobilului Ansamblul conacul Brătianu – Florica („Vila Florica”), situat în localitatea Ştefăneşti, Judeţul Argeş, de către Ministerul Culturii (Pl-x 77/2017). Dezbateri în vederea întocmirii raportului.
  3.  Propunerea legislativă privind declararea zilei de 28 iunie „Ziua Ziaristului Român” (Pl-x 97/2016). Dezbateri în vederea întocmirii raportului suplimentar.
  4. Proiectul de Lege privind aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 21/2016 pentru prorogarea unor termene prevăzute în Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 18/2015 privind stabilirea unor măsuri necesare pentru asigurarea tranziţiei  de la televiziune analogică terestră la televiziune digitală terestră şi implementarea  serviciilor multimedia la nivel naţional (PL-x 435/2016). Dezbateri în vederea întocmirii raportului comun împreună cu Comisia pentru tehnologia informaţiilor şi comunicaţiei.

Programul USR


TRANSPARENŢA TOTALĂ Trăim într-o țară democratică, cu resurse naturale bogate și cu oameni talentați, inimoși și care muncesc din greu. Dar suntem săraci prin comparație cu vecinii și cu posibilităţile noastre. Calitatea vieţii este încă scăzută, unii dintre noi trăiesc la limita sărăciei, în condiţii de locuire improprii, în comunităţi prost administrate care îngreunează traiul zilnic, printre betoane şi maşini. Citeşte mai mult …

 

Trimite un mesaj!