Despre mine

Numele meu este Iulian Bulai. Am 29 ani, sunt căsătorit şi am un copil. Sunt de profesie artist cu specializare în diplomaţie culturală şi relaţii internaționale. Citește tot...

Biografie

Am avut o copilărie foarte fericită chiar dacă a fost destul de simplă. Nu ne-a lipsit niciodată nimic din casă, dar provin din generaţia celor care au copilărit la sat şi au prins tranziţia din plin. Citește tot...

Curriculum Vitae

Sunt angajatul tău și responsabilitatea mea este să te reprezint cu demnitate în Parlamentul României. Mai multe despre mine găsești în Curriculm Vitae.
Vezi CV-ul meu!

Declarații de avere și interese

Lipsa transparenței duce pe un drum cu sens unic: spre corupție. Transparența este contractul meu cu tine. Primul pas spre o societate mai sănătoasă.
Vezi declarațiile mele de avere și interese!

AGENDA ZILEI

Event Information:

 • mar
  07
  Mar
  2017

  Comisia pentru Cultură

  14:00București
  1. Proiectul de lege pentru înfiinţarea Festivalului Internaţional Bucureşti–Pasărea Măiastră (PL-x 97/2017). Dezbateri în vederea întocmirii raportului comun împreună cu Comisia pentru administraţie publică şi amenajarea teritoriului.
  2. Proiectul de lege privind declararea zilei de 21 iulie – Ziua Banatului (PL-x 232/2016). Dezbateri în vederea întocmirii raportului comun împreună cu Comisia pentru pentru administraţie publică şi amenajarea teritoriului.
  3. Proiect de lege pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 2/2017 privind unele măsuri fiscal – bugetare, precum şi pentru modificarea unor acte  normative (PL- x 142/2017). Dezbateri în vederea întocmirii avizului.

Programul USR


TRANSPARENŢA TOTALĂ Trăim într-o țară democratică, cu resurse naturale bogate și cu oameni talentați, inimoși și care muncesc din greu. Dar suntem săraci prin comparație cu vecinii și cu posibilităţile noastre. Calitatea vieţii este încă scăzută, unii dintre noi trăiesc la limita sărăciei, în condiţii de locuire improprii, în comunităţi prost administrate care îngreunează traiul zilnic, printre betoane şi maşini. Citeşte mai mult …

 

Trimite un mesaj!