Din culise, Dragnea şi autostrada Iaşi – Târgu Mureş: “Omul nu a arătat nici un pic de interes pentru Moldova” – ziaruldeiasi.ro

01.02.2019

Dan Radu, vicepreşedinte al asociaţiei „Moldova vrea Autostradă”, a povestit astăzi, cu detali de “atmosferă”, cum a decurs miercuri votul din Parlament pentru autostradă, respectiv, întâlnirea cu liderul PSD, Liviu Dragnea.

Citiţi mai jos cele trei momente relatate pe pagina de Facebook:

1. Nici nu ne așezaserăm bine în băncile de la balcon, în așteptarea ședinței de vot, că doi tovarăși din administrație, foarte agresivi și ultimativi, ne-au și invitat afară. Inutil să vă spun că am luat cu toții foc. Ni se explica dur că vizita (!!!) noastră regulamentară de o oră se terminase si că trebuie să părăsim cladirea. Cînd au văzut ca avem și niște mici afișe la noi, să le ținem deasupra capului, am crezut că vor muri pe loc. Nu cred că ați văzut 10 oameni mai furioși ca noi. Le-am explicat că nu ieșim de-acolo nici cu jandarmeria. Au fost date telefoane, a ieșit cu agitație, lumea a început să se uite în sus la noi, pînă la urmă gealații au dispărut așa cum și apăruseră.

2. La debutul ședinței, deputatul Iulian Bulai (USR, Roman), cel care ne-a invitat în Parlament și era și secretarul întîlnirii, a ținut un scurt speech în care ne-a anunțat prezența în sală, moment în care mulți dintre deputați au aplaudat, privind spre lojă, cu un entuziasm care ne-a surprins. Am ridicat cu toții mâinile a salut și ședința a decurs galopant până la votul deja cunoscut de toată lumea.

3. După declarațiile de presă și pentru că eram în imediata apropiere, Iulian Bulai ne-a spus că a avut o discuție cu Liviu Dragnea, care ne așteaptă în birou.

Continuarea, aici