Amenințată cu excluderea din grupul european, ALDE pune tunurile pe USR: ‘Își continuă campania mincinoasă privind apartenența la grupul ALDE european’ – Stiripesurse.ro

30.01.2019

Președintele organizație de tineret ALDE, Claudiu Daniel Catana, a afirmat, luni, că USR minte deoarece admiterea deputatului Iulian Bulai în grupul ALDE de la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei nu înseamnă apartenența USR la ALDE Europa.

„Deputatul Iulian Bulai se laudă în presa prietenă USR cu așa-zisa admitere în grupul liberalilor europeni a USR. Nimic mai fals. Admiterea sa în grupul ALDE de la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei (APCE) nu echivalează cu apartenența USR la ALDE Europa. De fapt, totul este doar o parte a campaniei de manipulare și dezinformare a celor din USR cu privire la aderarea la grupul ALDE. Deputatul Bulai nu face decât să prezinte frânturi de informații, doar pentru a denatura realitatea”, a declarat președintele TLDE, Claudiu Daniel Catana, printr-un comunicat de presă remis redacției STIRIPESURSE.RO.

continuarea aici