Interviu cu Iulian Bulai, deputat USR: „Simultan cu acumularea experienței, politicienii fie chiar devin impostori, fie constată că s-au autosubestimat gratuit” – Europunkt.ro

16.02.2017

Una dintre dorințele exprimate tot mai frecvent și tot mai puternic de români, într-o mișcare populară care de altfel se manifestă în întreaga Europă, este aceea de schimbare din temelii a clasei politice.

Pe fondul acestei dorințe, alegerile parlamentare din 2016 au consemnat intrarea în legislativ a unui nou partid, Uniunea Salvați România (USR), compus majoritar din persoane care nu au mai făcut politică înainte. Lipsa de experiență este mare, provocările sunt multiple, entuziasmul este însă la fel de mare, chiar dacă, cel puțin la început, este posibil ca membri USR să se confrunte cu așa-zisul sindrom al impostorului, rezumat prin întrebarea: sunt eu oare potrivit să fiu politician?

Despre cum se face și cum se simte începutul în politică, pe fundalul unor așteptări tot mai mari ale populației de la politicieni puteți afla din interviul acordat de deputatul USR de Neamț, Iulian Bulai, lui Vladimir Adrian Costea, pentru Europunkt.

Restul articolului poate fi citit la următorul link – https://europunkt.ro/2017/02/15/interviu-cu-iulian-bulai-deputat-usr-simultan-cu-acumularea-experientei-politicienii-fie-chiar-devin-impostori-fie-constata-ca-s-au-autosubestimat-gratuit/