„Moldova vrea autostradă”, în fața Parlamentului Europei. „La Bruxelles, nu ne-a alungat nimeni. Nu ne-a deranjat niciun jandarm” – romanulfinanciar.ro

20.06.2018

Grupul de iniţiativă civică „Împreună pentru A8” şi Asociaţia „Moldova vrea autostradă” au organizat, sâmbătă, 19 mai, un marş motorizat spre Bucureşti, la care au participat peste 1.000 de vehicule, cu scopul de a atrage atenţia asupra faptului că Moldova nu se poate dezvolta fără autostradă.

Oamenii minunați care au plecat în coloană spre București pentru a cere autostradă Moldova – Ardeal și pe care doamna primar Firea nu i-a primit în Piața Victoriei au ajuns astăzi, 20 iunie, la Bruxelles.

„Guvernul PSD nu ne-a primit pe noi, moldovenii, să protestăm la București pentru Autostrada A8. Ne-au tratat ca pe niște paria.

Parlamentul European va permite o asemenea întâlnire în fața instituției. Fără Jandarmi. Fără o primire violentă.moldova vrea autostrada 2

Ba mai mult, reprezentanții societății civile vor fi primiți de către președinta Comisiei de Transporturi și Turism , doamna Karima Delli, din cadrul Parlamentului European”, a declarat parlamentarul Iulian Bulai, prezent la acțiune.

Continuarea articolului, aici