Deputatul USR Cristian Ghinea se întâlnește cu membrii și simpatizanții partidului din județele Neamț și Suceava

06.04.2017

La invitația parlamentarului USR Neamț, Iulian Bulai, deputatul Cristian Ghinea, fost Ministru al Fondurilor Europene, efectuează în acest sfârșit de săptămână o vizită în județele Neamț și Suceava.

Joi, 6 aprilie, vor avea loc mai multe întâlniri cu membri și simpatizanți ai USR din Suceava, județ „adoptat” de către deputatul Iulian Bulai pentru a fi reprezentat în Parlament. În prima parte a zilei, deputații USR împreună cu membrii USR Suceava vor vizita comuna Fântâna Mare din Ucraina.

Vineri, 7 aprilie, deputații Cristian Ghinea și Iulian Bulai vor participa la o serie de evenimente în municipiul Roman. În prima parte a zilei, începând cu ora 10.00, este programată plantarea unor puieți de molizi în curtea Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Roman, în cadrul Campaniei „Prețuiește viața, prețuiește natura!”, derulată de Primăria Roman în parteneriat cu Arhiepiscopia Romanului și Bacăului și Fundația Melchisedec. Totodată,  cei doi deputați USR vor vizita pepiniera „Green Time”, un exemplu local de antreprenoriat social.

În a doua parte a zilei, cei doi parlamentari îi așteaptă pe toți membrii și simpatizanții USR la o discuție deschisă despre politică, despre activitatea Uniunii Salvați România din Parlament, despre proiecte care pot schimba în bine România, despre proiecte de care județul Neamț are nevoie.

Mă bucur foarte tare că domnul Ghinea a acceptat să efectueze această vizită și îi mulțumesc pentru deschiderea sa. Scopul vizitei este acela de a ne cunoaște mult mai bine, de a purta discuții care privesc grupul nostru și de a căuta soluții pentru a crește, dar și pentru a raporta colegilor din teritoriu despre activitatea grupului de parlamentari USR în Parlament. Sper să fie discuții constructive în ambele județe, care să închege mult mai bine relațiile dintre parlamentari și ceilalți membri USR”, a declarat deputatul USR Iulian Bulai.