Deputatul USR Neamț Iulian Bulai își deschide cabinetul parlamentar din municipiul Roman

06.04.2017

Deschiderea oficială a biroului parlamentar, situat pe bulevardul Roman Mușat, bloc 32 (în apropierea magazinului Central, deasupra pub-ului TimeOut), va avea loc vineri, 17 martie, începând cu ora 17:00. La evenimentul de vineri sunt așteptați oameni de cultură romașcani, autoritățile locale, apropiați ai deputatului Iulian Bulai, dar și membri și simpatizați USR din județul Neamț.

Totodată, deputatul Iulian Bulai va fi susținut de colegii săi parlamentari USR din zona Moldovei, Cosette Chichirău de la Iași și Lucian Stanciu Viziteu de la Bacău.

Evenimentul va avea un caracter informal, declarații oficiale fiind susținute în deschidere.

Deși un pic mai greu decât mă așteptam, mă bucur că am reușit în cele din urmă să găsim un spațiu adecvat pentru a ne putea începe activitatea în Roman și în localitățile din zona Romanului. Din păcate, până acum am fost nevoit să mă văd mai mult prin cafenele cu consilierii mei și să ne consultăm mai mult online, dar e bine că intrăm în ritm normal. Sper ca până la sfârșitul acestei luni să rezolvăm și situația sediului de la Piatra Neamț, pentru că este foarte important să fim prezenți acolo. Am făcut deja o solicitare pentru a fi repusă cererea de spațiu pe ordinea de zi a viitoarei ședințe de CL”, a declarat deputatul USR Iulian Bulai.

14 martie 2017